rekli-su

Budite prepoznatljivi po jedinstvenom dizajnu i funkcionalnostima.

KONTAKTIRAJTE NAS

USLUGE

Application
APLIKACIJE

Prema vašim zahtevima i potrebama izrađujemo Android i iOS aplikacije. Prilikom izrade aplikacija posebnu pažnju usmeravamo ka optimizaciji i za starije verzije Android operativnog sistema i obezbeđujemo širok raspon rezolucija za mobilene uređaje. Pratimo aktuelne trendove i omogućavamo odgovarajući stepen personalizacije svojim klijentima.

Programming
web programiranje

Vršimo automatizaciju i povezivanje određenih procesa u cilju izvršavanja logičkih zadataka. Web programiranjem objedinjujemo kreativna rešenja dizajnera i logičku pragmatičnost u izradi funkcionalnog programskog koda. Posedujemo veštine i znanje izrade CMS sistema koji omogućavaju vlasniku da uz minimalno poznavanje rada na računaru sam menja sadržaj svog web-sajta.

Graphic
GRAFIČKI DIZAJN

Atraktivna rešenja iz oblasti dizajna prilagođavamo potrebama vaše firme, poslovima i uslugama koje obavljate. Ulaganje u vaš vizuelni identitet je dugoročna investicija koja gradi vaš uspešan imidž i prepoznatljivost kod klijenata sa kojima poslujete. Vaš uspeh i predstavljanje vašeg posla prepustite timu profesionalaca, jer vas drugi vide upravo onako kako im se prikažete.

Branding
BRENDIRANJE

Jedinstven dizajn vašeg logotipa je prva stvar na koju vaši klijenti obrate pažnju i po čemu vas pamte. Dobro osmišljen korporativni identitet poboljšava kredibilitet vašeg posla i dovodi do povećane prodaje proizvoda i usluga. Ukoliko želite da poboljšate i modernizujete stari logo, tu smo da vam ponudimo kreativna rešenja kojima ćete sigurno biti zadovoljni.

Web Design
WEB DIZAJN

Potreban vam je web sajt? Želite da se prezentujete putem Interneta na najbolji mogući način? Tu smo za vas! Izrada web sajta je proces koji obuhvata nekoliko koraka. Nakon sastanka i razgovora o vašim potrebama, dizajner vam dostavlja predlog rešenja za web sajt. Nakon što odobrite neko od ponuđenih rešenja, počinje proces izrade web sajta. Web sajt je napravljen tako da je kompatibilan i na desktopu, laptopu, tabletu i mobilnom uređaju. Bitan korak je ažurnost klijenta da na vreme pripremi sadržaj za sajt prema dogovorenom dizajnu kako bi brže plasirali projekat. Nakon unosa podataka proces se završava i web sajt je spreman za objavljivanje na Internet.

SEO
SEO OPTIMIZACIJA

Searching Engine Optimisation što u prevodu znači optimizacija sajta za pretraživač je proces prilagođavanja sajta i njegovog sadržaja internet pretraživačima kao što su Google, Yahoo i MSN. Uz pomoć optimizacije sajta, vaša internet prezentacija ima daleko veću šansu da se plasira na prvoj strani pretraživača za određenu ključnu reč. Tako optimizovan sajt ima daleko veću šansu da ga posetilac nadje i klikne. Glavni cilj optimizacije je kvalitetna pretraga pomoću ključne reči koja je osnova naše delatnosti. Naš cilj je da vas što bolje plasiramo među prvih 10 i da se potrudimo da tu i ostanete. Google Analytics je još jedan u nizu alata koji nam služi za praćenje poseta i zainteresovanosti za određenje stranice vašeg web sajta.

Osobine koje karakterišu naš proizvod

device
Responsive
Responsive dizajn

Svaki naš projekat je dizajniran tako da je čitljiv na svim uređajima.

Odrzivost
Održivost

Savremen dizajn Web sajtova i Aplikacija garantuju održivost vašeg projekta.

Security
Sigurnost

Stabilan i čist kod obezbeđuje sigurnost vašem poslovanju.

User Friendly
User friendly

Bitna stavka koja omogućava klijentu da vas s lakoćom pronađe i kontaktira.